El Corredor Mató Palafrugell busca estrenar-se a l'OK Lliga amb victòria contra el Vic

Intervé: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

El Corredor Mató Palafrugell vol tornar a l'OK Lliga per la porta gran i buscarà la victòria contra el Vic aquest dissabte. 

Els d'Osona són un rival directe malgrat que l'equip arriba marcat per les baixes de peces clau de la temporada passada com Tirso o Aniol. L'entrenador palafrugellenc Xevi Garcia anticipa un partit renyit, amb pocs gols, en què ambdós equips s'aguantaran el pols i guanyarà el qui aguanti millor la pressió i sàpiga aprofitar els errors del rival. Esperen que la bona forma amb què arriben a l'estrena a la lliga, els bufi a favor. 

El Vic forma part d'aquests equips que juguen la mateixa lliga que els palafrugellencs amb qui s'hauran de disputar la permanència. Xevi Garcia subratlla la importància de fer un bon paper els primers partits per començar sumant abans d'arribar a la tercera jornada que els enfrontarà amb un dels grans com el Liceo. La mentalitat és guanyadora i ara mateix l'objectiu és la victòria. 

El partit serà aquest dissabte a les 8 a Vic i amb tots els efectius a punt a excepció de Xevis, que és dubte per un virus.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports