Victòria contundent del Bisbal Bàsquet (87-58)

Victòria del Bisbal Bàsquet per 87-58 en un partit complet dels de Carles Rofes. Tot i el primer quart igualat, els bisbalencs van distanciar-se en el marcador, aconseguint una diferència de 17 punts a la mitja part. Un avantatge que van saber gestionar per endur-se la victòria del Pavelló Vell. Guillem Planas va ser el màxim anotador del partit amb 29 punts.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ha superat al Calvia Agora Portals amb un contundent 87-58. El primer quart de partit ha començat igualat amb un 14-10 on els dos equips han tingut poc encert en el tir de camp.

Durant el segon quart, els bisbalencs han posat distància al marcador amb millors percentatges de llançaments i amb Guillem Planas anotant 11 punts. Els balears han topat amb la defensa local i no han estat encertats amb els triples amb un encert d'onze intents. Un aspecte que ha permès a l'equip de Carles Rofes marxar al descans amb un avantatge de 17 punts.

El tercer i el quart parcial ha tornat a mostrar més igualtat entre els dos equips. Els locals han sabut gestionar la diferència del marcador tot i un baix encert en el llançament de tres punts. Un partit on el pavelló vell ha gaudit d'una bona entrada tot i 'horari poc habitual de l'enfrontament. Tot i la victòria, des del Bisbal Bàsquet saben que poden millorar.

Ara, els bisbalencs afronten quatre partits davant rivals potents i esperen obtenir millors resultats que els de la primera volta

La setmana vinent, el Bisbal Bàsquet viatjarà a Saragossa per enfrontar-se al Prosperplast Alfindén