Santa Cristina d’Aro, novament amb la Marató de les Vies Verdes

Santa Cristina d’Aro, novament amb la Marató de les Vies Verdes
Santa Cristina d'Aro

Data: 27/02/2020

El municipi de Santa Cristina d’Aro col·labora novament amb la Marató de les Vies Verdes, que es fa aquest diumenge, 1 de març i arriba a la VIII edició.

Acull la sortida de la prova més curta, la de 10 quilometres, que tindrà lloc a les 9 del matí des del pavelló d’Esports del municipi. A part hi ha les curses de 42km, 30km i 21km amb sortides des de Girona, Cassà de la Selva i Llagostera, respectivament, també totes elles a les 9 del matí. El final de les 4 distàncies és al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, a la plaça d’Europa.

La Marató de les Vies Verdes ressegueix la Ruta del Carrilet de Girona a Sant Feliu de Guíxols, un antic traçat ferroviari rehabilitat en camí. La prova, amb 4 distàncies diferents, està pensada com una jornada esportiva per a tota la família. Hi ha 6 categories: Sub 20, Sub30, Sub40, Sub50, Sub60 i Màster.

La més llarga, amb sortida a Girona, passa per Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Platja d’Aro. La majoria del recorregut (80%) és pista de terra compacta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports