Segona Regata de Llagut Català a Sant Feliu de Guíxols

La badia de Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest diumenge la Segona Regata de la Lliga Catalana de Llarga Distància de Llagut Català. La prova ha estat organitzada pel Club de Rem Llop de Mar i en total hi han participat uns 300 esportistes.

Un total de 30 tripulacions han copsat, aquest diumenge al matí, el litoral de Sant Feliu de Guíxols. Formaven part d'una quinzena de clubs d'arreu del país, que han participat en la Segona Regata de la Lliga Catalana de Llarga Distància de Llagut Català.

La competició s'ha dividit en les categories femenines i masculines, tant de veterans com de sèniors. El seu recorregut ha presentat una distància de 4.000 metres i les primeres a arribar a la badia han estat les experimentades bugadores del Club Natació Badalona, mentre que l'Associació Esportiva Xino-Xano, de les Terres de l'Ebre, s'ha proclamat vencedor en classe masculina. En àmbit local, el Club de Rem Llop de Mar, organitzadors de la prova, han ostentat una cinquena posició.

El Llagut Català presenta una llarga tradició al municipi empordanès. De fet, els seus orígens esportius es remunten a la venda del peix.

La competició s'ha pogut seguir des de la platja gran i el port de Sant Feliu de Guíxols. Hi han participat uns 300 esportistes, que han valorat positivament la gestió per part de l'associació local, així com les bones condicions meteorològiques per sortir a remar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports