Jordi Espinosa i Aina Picas guanyen la Marxa de l'Escurçó

INTERVÉ: Manel Antúnez, president dels Escurçons de la Vall d'Aro

Jordi Espinosa en categoria masculina, amb un temps de 1:07:11, i Aina Picas en femenina, amb 1:19:04, han estat els primers en completar els 14'5 quilòmetres de recorregut de la Marxa de l'Escurçó 2018, una prova que porta als corredors i marxadors pels entorns de muntanya de Castell d'Aro. 

La Marxa de l'Escurçó ha arribat enguany amb una principal novetat: la que abans era una prova amb diferents distàncies ara les ha unificat en una de sola, els 14'5 quilòmetres. Amb això es buscava un traçat apte tant per a runners com per a caminants, i s'ha aconseguit que la proporció d'aquests darrers augmentés respecte a edicions passades. Entre uns i altres, hi ha hagut uns 200 inscrits. 

A Jordi Espinosa, que ha tret més de tres minuts als seus perseguidors més immediats, l'han acompanyat  al podi Albert Carreras i Pablo Clavería, tots ells membres dels Escurçons de la Vall d'Aro. En dones, la segona classificada ha estat Jenny Arasil. La prova, a més, ha tingut lloc en ple cap de setmana de Festa Major de Castell d'Aro

La Marxa de l'Escurçó era la segona cita de la lliga Vall d'Aro Run Series. La propera cursa serà la Lineal-Camí de Ronda del 7 d'octubre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports