Primers entrenaments del Sol Gironès per preparar el seu debut a la Lliga EBA

Intervé: Cesc Senpau, entrenador del Sol Gironès Bisbal Bàsquet

Els jugadors del Sol Gironès Bisbal Bàsquet han tornat aquest dijous a la pista, per tal de preparar la temporada del debut a la Competició EBA. Pilota en mà, els 11 integrants del primer equip, acompanyats d’algunes cares reconegudes de la categoria inferior, s’han posat a les ordres de Cesc Senpau.

Aquesta serà la primera temporada que el llivienc Senpau portarà el timó de l’equip blanc, roig i negre. Tot i les dificultats que suposa competir en la quarta categoria estatal, l’equip afronta el repte amb il·lusió i potser amb alguna cara nova.

Aquest dijous a la tarda la Federació de la Lliga Catalana de Bàsquet s’ha reunit per tal de posar fil a l’agulla als protocols que s’hauran d’emprendre a causa de la situació sanitària actual. A hores d’ara és un misteri si els partits es podran jugar a porta tancada o en públic. Tanmateix, Senpau espera que la gent de la Bisbal pugui continuar vivint el basquet en primera persona.

El primer partit de la temporada pels de Senpau els enfrontarà al Vic. Així doncs, el 19 de setembre els jugadors es veuran les cares amb el guanyador de la lliga EBA de l’any passat.

El bàsquet gironí compta amb dos equips a la quarta categoria estatal, després que el Sol Gironès Bisbal Bàsquet aprofités durant la temporada passada la reestructuració creada pel coronavirus i assumís una de les places vacants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports