La pilota del MIC ja roda al Baix Empordà

Intervenen: Èric, entrenador Vic Riuprimer; Eloi Florido,  jugador Vic Riuprimer; Tina Newton, mare jugador Rush Colorado; Dan, entrenador Rush Colorado; Álvaro Timón, jugador Rush Colorado

Els cracks del futur ja corren als camps de la Costa Brava. El MIC arriba a la majoria d'edat i abans de la inauguració d'aquest mateix dimecres ja s'han disputat alguns partits als 46 terrenys de joc de la competició.

A Castell d'Aro ha obert foc el Vic Riuprimer i el Rush Select de Colorado amb un partit que s'han endut els nordamericans per 1-0.
El MIC arriba enguany amb novetats importants. Creix amb tres noves categories, una de les quals de futbol femení i estrena estadis, entre ells el de Monells.

El Mundialet de futbol base està repartit entre 46 terrenys de joc de  4 comarques (Baix Empordà, Alt Empordà, Gironès i Selva). Té 9 categories, dues de les quals femenines, i 372 equps que disputaran més de 900 partits. Agrupa 43 nacionalitats diferents i més de 7.000 participants i 300 voluntaris i voluntàries.

Els equips i acadèmies més importants del món


Pel MIC hi passaran les acadèmies de futbol i clubs més importants del món, però també els equips de casa. Aquesta és una gran oportunitat pels conjunts locals que entrenadors i jugadors valoren.

Pels equips que venen de fora el MIC ofereix una estada inoblidable a la Costa Brava i l'oportunitat de visitar  no només el territori costener gironí sinó també una ciutat de l'atractiu de Barcelona.

Pels jugadors, més enllà de l'element d'oci, el MIC suposa conèixer altres cultures futbolístiques que de ben segur els ajudarà en la seva formació


Més de 220.000 espectadors i espectadores per veure els cracks del futur

El MIC acull cada any més de 220.000 espectadors i espectadores i és un gran aparador per conèixer els cracks del futur. En el seu dia jugadors com Coutinho, Piqué, Neymar, Bellerín o Theo Hernández van disputar-hi partits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports