El Bisbal Bàsquet remonta i venç l’Alfindén (87-68)

El pavelló vell de la Bisbal d'Empordà va tornar a viure una victòria del Sol Gironès Bisbal Bàsquet. L'equip de Carles Rofes va imposar-se per 87-68 al Prosperplast Alfindén, amb remuntada inclosa. Els bisbalencs van saber aguantar el bon moment dels aragonesos per sentenciar el partit a l'últim quart, on Eric Jiménez i Xavier Torrent van marcar la diferència des de la línia de tres. Un partit que va fer vibrar a tots els assistents, demostrant la bona sintonia entre l'equip i l'afició.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet continua sumant victòries. Els bisbalencs van imposar-se per 87-68 al Properlast Alfindén, en un partit que es va decidir en l'últim quart.

El partit va començar igualat amb poc encert per part dels dos equips. Els locals van apostar pel joc combinatiu i el tir interior, amb un 1/11 de tirs de tres punts. Els aragonesos van tenir més encert des del perímetre, basant el joc ofensiu en Cory Dreeves i Chabi Yo, que van liderar l'equip amb 21 dels 23 punts anotats. El segon parcial va seguir la mateixa línia. L'Alfindén va saber gestionar els quatre punts d'avantatge gairebé durant tot el quart i van marxar al descans un punt per sobre gràcies al triple de Cory Reeves.

El tercer quart va començar de la millor manera pels aragonesos. Reeves va agafar les regnes de l'atac i va posar al seu equip amb un +10 després d'un parcial de 4-13. El tècnic local va demanar temps mort i va trobar la reacció. La zona els va permetre tapar el poder ofensiu de l'Alfindén i la intensitat defensiva va frenar en sec la ratxa visitant. L'esmaixada de Lamin va aixecar els ànims del públic local, que va veure com Eric Jiménez clavava el triple sobre la botzina per posar per davant al Bisbal Bàsquet.

L'últim quart va continuar de la mateixa manera. Eric Jiménez i Xavier Torrent, van posar distància gràcies a dos triples consecutius. L'encert des del llançament exterior i la bona defensa va deixar als bisbalencs amb 15 punts de marge quan faltaven dos minuts i mig pel final, fent saltar al públic de tot el pavelló vell.

Una victòria que va deixar bon gust de boca als bisbalencs, sobretot per saber reaccionar als atacs aragonesos

El tècnic visitant va lamentar les baixes per preparar el partit, marxant de la Bisbal amb la sensació que van tenir el triomf a tocar.

L'enfrontament va demostrar la força del públic bisbalenc i el talent dels jugadors locals, que van permetre la remuntada.

Amb aquesta victòria, el Sol Gironès és colíder empatat amb el Vic i ja es prepara per visitar el Mataró el dissabte vinent.