L'Estartit acull el V Tour d'Handbol Platja

L'Estartit

Data: 09/07/2023

El  Tour d'Handbol Platja s'ha disputat per primera vegada a comarques gironines. Ho ha fet en la seva cinquena edició a l'Estartit. Els encarregats de fer-ho possible han estat el Club d'Handbol Montgrí i l'Handbol Platja Nordest amb l'objectiu de potenciar aquesta modalitat a a la zona. Els més de 700 participants i la presència de públic a les pistes ha demostrat que l'handbol platja continua guanyant presència dins l'esport català. 

El Club Handbol Montgrí i l' Handbol Platja Nordest han estat els amfitrions del V Tour d'Handbol Platja de la Federació Catalana. 56 equips d'arreu Catalunya s'han citat a la platja gran de l'Estartit durant tot el cap de setmana per competir en una superfície diferent a la qual juguen durant tota la temporada. Un handbol platja que presenta un reglament diferent pel que fa als gols i al guanyador del partit.

També cal tenir en compte que la pista on es juga és més petita. Això fa que el joc sigui molt més dinàmic i, en qüestió de pocs segons, es puguin veure molts gols a les dues porteries.

Pels dos clubs, poder organitzar un torneig d'aquestes característiques ha suposat un repte important. Valoren que la rebuda ha estat molt bona i esperen que això els permeti promocionar les activitats que fan com a entitats i també incentivar la pràctica d'aquesta modalitat d'handbol.

De fet, dos equips del Club Handbol Montgrí han estat presents a la cita, demostrant que l'handbol platja comença a guanyar presència. Després d'aquest cap de setmana, els dos clubs esperen poder continuar organitzant aquest tipus d'esdeveniments.

La rebuda també s'ha fet notar als laterals de les pistes on, a banda dels seguidors de l'handbol, s'hi ha pogut veure molts banyistes que s'han parat a mirar alguns dels partits. Un fet que evidencia que, tant per a jugadors com a aficionats, l'handbol platja és atractiu per veure.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports