Platja d'Aro acollirà l'Europa Cup 2018 de Korfbal

Platja d'Aro serà la capital europea del korfbal entre els dies 11 i 13 de gener del 2018. El Palau d'Esports i Congressos platjarenc acollirà l'Europa Cup, una mena de Champions del korfbal que reuneix els campions nacionals de les vuit principals lligues del vell continent.

El dijous 11 i el divendres 12 de gener es disputaran els partits de fase de grups. En el primer grup hi ha els representants de República Txeca, Alemanya, Anglaterra i Holanda. A l'altre hi ha els campions de Bèlgica, Hongria, Portugal i Catalunya, que és l'única federació que no es correspon a cap estat present a l'Europa Cup. El club català, per cert, és l'Assessoria Vallparadís de Terrassa. Passada la fase de grups les semifinals tindran lloc el divendres a la tarda i la final el dissabte.

Amb aquesta competició Platja d'Aro veurà premiada la feina que fa amb la pràctica del korfbal. És la població de referència pel que fa a aquest esport mixte a les comarques gironines i el seu club, el PKC, serà l'encarregat d'organitzar l'Europa Cup 2018 de forma conjunta amb les federacions internacional i catalana.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports