Patxi Otamendi posa fi a la seva etapa com a president del Palamós CF

Palamós

Data: 02/05/2022

Aquest diumenge el Palamós CF va disputar l'últim partit de lliga. Ho va fer a casa, davant de la seva afició, i amb derbi gironí. Aquest va acabar amb un empat a 1 que deixa els de Mario Fernández en vuitena posició amb 35 punts. En declaracions 'post-partit' Patxi Otamendi, l'actual president del club, va anunciar que renuncia al càrrec. Ja ho havia comunicat a la junta el mes de gener.

Patxi Otamendi posa fi a la seva etapa com a president del Palamós CF. Així ho va anunciar en la roda de premsa posterior a l'últim partit de lliga d'aquesta temporada. Tanmateix, exposa que la decisió ja va ser traslladada a la junta el mes de gener. El motiu: la falta de temps.

Otamendi va agafar les regnes del club a mitjans de la temporada 2018/19. Concretament, a inicis del mes de novembre, després d'un llarg procés electoral. Va guanyar les eleccions amb Junts pel Degà, llista que es va constituir arran de les discrepàncies amb la gestió directiva del club, per presentar una moció de censura que no va acabar sortint a votació. A finals d'agost, la junta va dimitir i va començar aquest llarg i complicat procés per constituir una junta gestora.

Va agafar el relleu a Joan Pau Pérez, qui havia estat presidint el club els últims sis anys, qui finalment per decisió pròpia va decidir renunciar a la candidatura, deixant així a 'Junts pel Degà' com a únics candidats.

En el moment de la presentació oficial del nou president, va exposar que arribava al club amb la missió de retornar-hi la pau i l'estabilitat. Poc més tard de tres anys li costa fer-ne un balanç. Està satisfet de la gestió, però li ha quedat l'espineta de no haver assolit l'ascens.

Més enllà del president, també ha presentat la seva dimissió Jordi León com a vocal. D'altra banda, el fet que Otamendi i León deixin el càrrec comporta altes probabilitats que també abandoni el club l'actual entrenador, Mario Fernández.

Tal com marquen els estatuts del club, el nou president serà l'actual vicepresident primer, Toni Heras. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports