Calonge i Sant Antoni guanya un segon Correpoble de rècord

El Correpoble ha celebrat la seva segona edició amb èxit absolut. 1.500 persones, dues-centes més que l'any passat, han representat el seu municipi en la cursa no competitiva del Baix Empordà. Molts d'ells han repetit de l'any anterior i, tot i que la competició queda en un segon pla, sí que esperaven que la seva localitat fes un bon paper. Un Correpoble que el que vol és que la gent de la comarca conegui entorns per fer esport.

Alguns d'ells corrent i altres caminant. 1.500 esportistes han participat en la segona edició del Correpoble a Calonge i Sant Antoni, una cursa no competitiva on cada participant representa un equip del Baix Empordà. Tot i aquest esperit festiu, molts d'ells sí que tenien ganes que guanyés el seu poble o ciutat.

La prova han estat 10 quilòmetres amb un recorregut apte per a tothom. L'objectiu del Correpoble és que gent de tota la comarca pugui fer esport.

Tot el circuit ha permès conèixer els racons que amaga Calonge i Sant Antoni.

Una segona edició del Correpoble que ha sumat dos-cents esportistes més que l'any anterior. A més, ha aconseguit que els que van participar el 2023 hagin volgut repetir.

Per a la gent, aquesta és una oportunitat per fer esport a la comarca acompanyats d'amics i familiars, on la competició queda a un segon pla.

Els primers a passar la meta aquest 2024 han estat en Jofre Roca i la Laura Rodríguez, els dos de Calonge. El poble guanyador ha estat Calonge i Sant Antoni, mentre que Begur s'ha endut la cullera de fusta. L'any 2025, el Correpoble ja té seu: la Bisbal d'Empordà.


Podeu veure les entrevistes que vam fer al primer noi i noia en creuar la meta, clicant aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports