40 nens d'entre 3 i 6 anys, el nou planter de l'hoquei baixempordanès

Baix Empordà

Data: 21/11/2017

L'hoquei del Baix Empordà té el seu futur garantit amb un planter de 40 nous petits esportistes que han començat aquesta temporada. 

Nens i nenes majoritàriament d'entre 3 i 6 anys formen part de l'Escola d'Hoquei del Baix Empordà, amb seu a Mont-ras. Un projecte amb vocació comarcal que concentra esportistes d'una desena de poblacions com Calonge i Sant Antoni, Palamós, Begur o Vall-llobrega. 

L'objectiu d'aquest projecte, impulsat conjuntament pel Club d'Hoquei Palafrugell i l'ajuntament de Mont-ras, és potenciar i donar a conèixer aquest esport. Una fita que ha agafat una nova volada gràcies als èxits del primer equip del Palafrugell, actualment a la primera divisió estatal. 

Des de l'Escola d'Hoquei del Baix Empordà recomanen activament que els infants comencin a practicar l'hoquei des de ben petits, ja que els equips catalans són un exemple d'excel·lència esportiva i el nivell d'exigència per tant, és molt alt. Apunten a més que practicar esport des de ben petits els ajuda a aprendre valors universals com el treball en equip, l'esforç o el respecte a l'adversari. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports