Els amants del motor gaudeixen del XX Rally Costa Brava Històric

Palamós

Data: 28/10/2023

Durant 4 dies els amants del motor han gaudit de la 20a edició del Rally Costa Brava Històric. Es tracta d'un ral·li de regularitat que consta de 3 etapes amb itinerari secret, on totes tenen inici i final a Palamós. Enguany hi han participat 132 equips provinents d'Europa i l'Argentina, i entre ells una quarantena de dones pilots i copilots.

Els amants del motor han gaudit durant 4 dies del Rally Costa Brava Històric, que enguany ha arribat a la seva 20a edició.

Es tracta d'un ral·li de regularitat de 3 etapes amb itinerari secret fins poc abans de l'inici de cada etapa. Totes tenen inici i final a Palamós. En aquesta edició el recorregut ha passat pels trams més emblemàtics de l'época del mundial i campionat d'Europa, amb un total de 1000 km.

Hi han participat un total de 132 equips repartits entre cotxes i motos, provinents d'una desena de països europeus, a més de l'Argentina, i una quarantena de dones pilots i copilots.

Tots els vehicles han de tenir almenys 30 anys d'antiguitat per a poder participar en el ral·li.

Amb tot, el Rally Costa Brava Històric ha estat l'atracció del cap de setmana per a molts aficionats del motor i també curiosos i nostàlgics que s'han apropat per fer-se fotos meravellats per aquestes autèntiques joies del motor clàssic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports