Més de 130 regatistes participaran a l'Euro Làsers Master Cup de Calella

Palafrugell

Data: 10/04/2018

Més 130 regatistes participaran a l'Euro Laser Màsters Cup - XII Trofeu Calella de Palafrugell - Memorial Pitus Jiménez, que començarà aquest dijous i finalitzarà diumenge. 

Es tracta d'una regata internacional que aquest any bat rècord de nacionalitats ja que comptarà amb navegants procedents de 14 països diferents com Canadà, Croàcia, els Estats Units, Brasil, Alemanya o Suïssa, convertint aquesta prova en una de les més participades a la sèrie de regates màsters internacional. 

La regata forma part de l'Euro Màsters Series 2018, un circuit coordinat per la secció europea de l'International Laser Class Association. L'esdeveniment supera la vessant estrictament esportiva convertint aquesta cita anual en el punt de trobada dels veterans de la vela. 

I és que la cita de Calella de Palafrugell és una referència no només per la gran quantitat de regatistes europeus que hi naveguen cada any sinó també pel reconegut mèrit dels esportistes, molts dels quals participaran enguany per primera vegada al trofeu. 

En aquesta edició es comptarà amb una elevada presència de campions mundials i europeus de vela, especialment de laseristes de la classe standard i americans, que escullen la competició de Calella pel bon clima i l'alt nivell de competitivitat de la regata. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports