Sant Feliu de Guíxols serà final d'una etapa de la Volta i inici d'una altra

Intervenen: Rubén Peris, Volta Ciclista a Catalunya; Carles Motas, Alcalde; David Oliveres, regidor d'esports; Salvador Calabuig, regidor de turisme

La Volta Ciclista a Catalunya tornarà a Sant Feliu de Guíxols 25 anys després de l'última vegada que va trepitjar terres ganxones. La ciutat serà meta de sortida i arribada de la 99ena edició d'una competició que es disputarà del 25 al 31 de març.

La Volta és una de les competicions més prestigioses del panorama ciclista internacional, en una mena de segon pla darrere les tres grans com són el Tour, La Vuelta i el Giro. Molts dels equips que participen en aquestes tres 'Champions' del ciclisme venen a la competició catalana on cada any hi sol haver ciclistes de primer nivell com Alejandro Valverde, Chris Froome, Alberto Contador, Dan Martin o Bradley Wiggins, en els darrers anys.

Ser meta d'arribada i sortida implica una gran festa a la ciutat. Els equips tindran un camp base obert al públic on posaran els seus camions i vehicles, posaran a punt les bicicletes i els ciclistes escalfaran abans de sortir a competir. És la oportunitat de veure de primera mà els cracks del ciclisme internacional, poder-los demanar autògrafs o fer-shi fotos.

Plataforma de promoció turística i esportiva

Des de l'Ajuntament creuen que és un excel·lent plataforma de promoció turística i esportiva. La Volta té una repercussió mediàtica de 20 milions d'euros, presència en 190 països i una audiència superior als 15 milions d'espectadors.

Aquesta serà la divuitena vegada que La Volta passarà per Sant Feliu de Guíxols. Corredors mítics com Jacques Anquetil, Laurent Jalabert o Claudio Chiapucchi van rodar a l'asfalt de la ciutat i ara podran fer els seus contemporanis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports