Sant Antoni celebra la 23a edició de la Milla Urbana

INTERVÉ: Josep Darnés, regidor d'esports de Calonge i Sant Antoni.

Sant Antoni de Calonge ha viscut aquest cap de setmana la 23a edició de la Milla Urbana, organitzada per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni conjuntament amb l'Escola d'Atletisme del municipi.

Aquesta edició, que enguany va ser l'escenari del Campionat de Catalunya, tenia una vegada més com a objectiu recaptar fons per finançar la investigació per lluitar contra l'Atàxia de Friederich. De cada dos euros que es recaptaven de cada inscripció, es destinaran a finançar la Fundació Stop-FA, que investiga com curar-la. 

Aquest any la milla urbana ha comptat amb catorze curses oficials diferenciades per les edats i categories, de més petits a més grans, amb la diferència entre algunes d'elles de la quantitat de quilòmetres que els atletes tenien que dur a terme. 

Els més petits van donar una volta de 400 metres; els d'edat mitjana, dues; i els més professionals van dur a terme tres voltes, que equivalien a una milla. 

Desde la organització s'està molt satisfet de la feina feta ja que cada any tenen un nombre més elevat de participants de totes les edats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports