El Palafrugell cau davant la visita del Calafell (4-8)

Data: 29/03/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Pere Varias, entrenadors del CH Palafrugell i del CP Calafell

El CH Palafrugell perd davant el CP Calafell en un partit en què entre els dos equips van pujar 12 gols al marcador i on l'efectivitat en els xuts a bola aturada va ser decisiva, en aquesta ocasió a favor dels visitants.

El màxim golejador dels de Pere Varias, Eloi Mitjans, va obrir la llauna en la primera jugada de joc, sis segons més tard que sonés la botzina que donava inici al partit. I tot seguit, Sergi Torné ja marcava el segon dels de Pere Varias. (0-2)

Al minut 9 Caco Ceschin retallava distàncies marcant el primer gol dels de Palafrugell (1-2), i de nou Mitjans aconseguia superar a Linu al minut 11, marcant l’últim gol de la primera meitat.

A la represa Marc Figa va fer dos gols en menys d’un minut que empataven el partit (3-3). El primer, amb xut des de mitja pista, i el segon, de penal. El mateix conjunt arribava a la desena falta personal donant l’ocasió de xutar la primera falta directa del partit a Martí Gabarró, ocasió que va aprofitar, avançant de nou els visitants al marcador (2-4).

Al minut 6 de la segona part el Calafell va marcar dos gols més. Eloi Mitjans va fer el seu tercer de la nit, aquest de penal (3-5). Arnau Xaus va ser qui va fer el sisè dels verd-i-blancs.

Borja Ramon i Marc Figa van tenir ocasió, en forma de falta directa i de penal, d’apropar-se als rivals, xuts va aturar Xano Edo, un dels protagonistes del partit.

A deu minuts del final va arribar la quinzena falta del Palafrugell, segona directa que va marcar Gabarró (3-7). Xavier Aldrich va ser l'encarregat de fer el quart gol dels palafrugellencs (4-7), i de nou anotava Gabarró, fent així un hat-trick amb tres faltes directes, i posant l’electrònic amb el 4 a 8 amb el qual finalitzaria el duel.

Abans del final, Sergi Canet va xutar un penal i Caco Ceschin una directa, xuts que tampoc van aconseguir transformar en gol.

Amb aquest resultat el Palafrugell segueix novè a la classificació d’OK Lliga amb 30 punts i dos partits pendents de jugar. Els tres punts que es va endur el Calafell els mantenen desens però ara amb els mateixos trenta punts que els del Baix Empordà.

NOTÍCIES RELACIONADES

ENTREVISTES a Xevi Garcia, Pere Varias i Uri Palau  (27/03/2021)

Tots els detalls previs al partit entre CH Palafrugell i CP Calafell (26/03/2021)

Partit d'anada al Joan Ortoll entre CP Calafell i CH Palafrugell (4-5)  (18/02/2021)