Anuncien quatre baixes i la recuperació de Corredor Mató com a patrocinador principal

Palafrugell

Data: 01/07/2021

INTERVENEN: Susanna Selva, presidenta del CH Palafrugell // Marc Piferrer Corredor, CEO de Corredor Mató

Després de segellar la permanència a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal d'hoquei patins, el CH Palafrugell comença a presentar novetats al primer equip.

El club ha anunciat les baixes del porter i capità Marcel Luzón 'Linu', i dels jugadors Mikel Abeal, Eduard Viella i Joan Gelmà. També ha expressat que en els pròxims dies acabarà de presentar les peces que formaran part del projecte, el qual consideren molt ambiciós i il·lusionant.

Per altra banda, aquest dijous ha fet públic que el primer equip es tornarà a anomenar 'Corredor Mató CH Palafrugell' la temporada 2021-2022. 

L'empresa immobiliària i d'administració de finques amb seu a Tamariu ha tornat a fer un pas endavant en la seva relació amb el club, acordant tornar a ser-ne la principal patrocinadora després que la temporada passada, es veiessin obligats a fer un pas enrere a conseqüència de la crisi econòmica generada per la pandèmiaCorredor Mató ja va estar al capdavant del club durant tres temporades, des de la del 2017/18 fins a la del 2019/20, temporades en què el CH Palafrugell va militar a OK Lliga i a OK Lliga Plata.

Es tracta d'un conveni de col·laboració entre les dues parts a fi i efecte de, mitjançant la promoció de l'esport i de l'hoquei patins a la màxima categoria, fer difusió de l'entorn privilegiat que té el territori com a pol d'atracció turística.

La temporada vinent doncs, l'equip, que seguirà militant a l'OK Lliga per tercer any consecutiu i quart de la història del club, es tornarà a anomenar "Corredor Mató-CH Palafrugell" i en portarà el logo a la part central de la samarreta.
 

NOTÍCIES RELACIONADES

Balanç de la temporada 2020/21 (18/06/2021)

L'ENTREVISTA - Parlem amb Xevi Garcia de la temporada 2020/21 a l'OK Lliga (16/06/2021)

El CH Palafrugell seguirà sent equip d'OK Lliga per tercera temporada consecutiva  (14/06/2021)

 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports