Palafrugell recupera la marxa de la Garoina

Palafrugell

Data: 20/09/2021

Amb un ambient més familiar que altres anys però amb les mateixes ganes de fer esport i descobrir l'entorn de sempre Palafrugell va recuperar la marxa de la Garoina en la seva 35ena edició després de l'aturada de l'any passat per la pandèmia. 

Amb dos recorreguts de 8 i 15 quilòmetres la marxa va passar per les fonts del municipi, un conjunt d'elements patrimonials que l'Agrupació Excursionista de Palafrugell ha recuperat eliminant-ne les bardisses i la brutícia. 

El recorregut malgrat potser no ser tant sorprenent com altres anys, ja que no es van obrir camins ni corriols, va entusiasmar als participants que van descobrir espais emblemàtics del municipi i si sortien prou aviat veure la sortida del sol en el paratge idílic de la costa palafrugellenca. 

En motiu de les mesures de prevenció contra la Covid19 la marxa va sortir esglaonadament i en diferents tandes amb trams d'entrada i sortida més 
Des de l'Agrupació Excursionista de Palafrugell esperen que els canvis en la junta mantinguin l'activitat de l'entitat i que més gent s'engresqui en formar part del món excursionista palafrugellenc. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports