El Trail Costa Brava aglutina a Palamós 900 corredors per reivindicar el litoral català

Palamós

Data: 22/03/2022

El Trail Costa Brava es va celebrar aquest diumenge a Palamós amb la participació de 900 corredors. Van destacar Thibaut Baronian i Sheila Avilés, que es van erigir vencedors de la distància Marathon.

Les roques, la sorra i, inclús l'aigua van configurar l'orografia del Trail Costa Brava. Aquestes característiques combinades amb la meteorologia van atorgar a la competició un recorregut trencacames. Ho van constatar els aproximadament 900 corredors, que aquest diumenge es van dirigir a Palamós per participar en la prova de trail running. Una modalitat esportiva, que presenta la peculiaritat de ser una carrera disputada enmig de la natura. Els seus organitzadors fan un clam a la sostenibilitat i a preservar un territori, que alhora és el seu lloc d'entrenament.

Enguany, la competició va recuperar el seu programa complet a través de tres recorreguts. La Marathon, de fet, "és la modalitat més complicada" amb 42 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell. Thibaut Baronian, amb una marca de 3 hores i 42 minuts, i Sheila Avilés, amb 4 hores i 15 minuts, foren els més ràpids.

FOTO: Klassmark

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports