Empat sota la botzina amb gust de victòria (5-5)

Data: 16/11/2020

IMATGES: Okliga.tv

El CH Palafrugell va aconseguir sumar un punt a Torrelavit en l'últim sospir. Davant un Noia dominant els de Xevi Garcia van aconseguir remuntar un 5-2 en els últims dos minuts de partit, corresponent a la vuitena jornada d'OK Lliga.

Amb assistència de Pol Manrubia, Jordi Ferrer obria la llauna a 11:27 del descans. Dos minuts més tard Aleix Esteller feia pujar el 2-0 al marcador, posant l'estic per desviar un xut de Ferrer que va acabar dins la porteria de Linu.

Marc Figa retallava distàncies amb aquest gol de penal, el primer dels de Palafrugell.

I era Roc Pujadas, una de les incorporacions d'aquesta temporada dels de la capital del cava qui, després que Mikel Abeal veiés una blava, transformava aquesta directa en el 3-1 a l'electrònic. Aquest va ser l'últim gol que es va cantar en els primers 25 minuts.

A la represa Xavi Costa allunyava el marcador dels locals amb aquest encert en la quarta ocasió de la jugada, situant el 4-1.

La desena falta dels de Sant Sadurní oferia una ocasió d'or als del Baix Empordà per apropar-se als locals. Borja Ramon no aconseguia transformar-la davant de Xus Fernández, però el gol va arribar igualment en l'acció posterior de l'estic de Sergi Canet, màxim golejador dels de Xevi Garcia, amb 5 gols en 5 partits.

Amb l'acumulació de deu faltes, aquesta vegada per part dels visitants, Pujadas tampoc va aconseguir anotar. Però Costa, minuts més tard, feia el 5-2 que semblava sentenciar el partit a 4:26 del final.

La sorpresa arribava quan Albert Querol anotava el 5-3 a falta d'1:50, i amb només 33 segons per davant, Xavier Aldrich marcava el 5-4. Amb el partit en calent, els de Xevi Garcia van anar a buscar l'empat fins a literalment l'últim segon, fent seure a la banqueta a Linu i atacant amb cinc jugadors a pista, i amb èxit. Aldrich, sota la botzina, va fer saltar d'emoció a l'equip marcant el gol que sentenciava el partit amb l'empat 5-5. Un empat, amb gust de victòria.

El Palafrugell ha aconseguit puntuar en els últims 4 enfrontaments. De 5 partits disputats, només ha vist la derrota en el primer de la temporada, contra el Barça.

Actualment manté la 7a posició a la classificació amb 8 punts, i amb tres partits pendents de jugar.