El Rally Motul Costa Brava comptarà amb més equips estrangers i més dones pilot

Baix Empordà

Data: 02/03/2022

El Rally Motul Costa Brava arriba d'aquí a dues setmanes per celebrar la 70a edició. Ja hi ha més de 170 inscrits i entre aquests, grans noms de l'automobilisme i on les dones pilot també seran protagonistes. Enguany hi haurà diverses sorpreses.

El Rally Motul Costa Brava celebra el 70è aniversari i ho fa amb molts equips estrangers participants i de renom i amb més dones pilot al voltant. De moment, hi ha 12 dones confirmades i en total ja hi ha més de 170 inscrits.

Del 17 al 20 de març, Girona i Fornells de la Selva seran l'epicentre del ral·li, amb diferents activitats per a acostar el ral·li als aficionats. Pel Baix Empordà també hi passarà. Ho farà durant la primera etapa per La Ganga , on seguidament es farà un reagrupament a Palamós a la platja Gran on els vehicles quedaran exposats.

Entre les figures destacades d'aquest esport hi haurà la parella italiana 'Tony' i 'Rudy', Jacques Almerás i el seu copilot 'Tilber', Massimo Macaluso amb Antonio Celot o el baix-empordanès Salvador Servià. Fins i tot hi haurà cares conegudes que no estem acostumats a veure agafant un volant com el cuiner Jordi Roca. I entre la participació femenina hi haurà alguna sorpresa, que de moment no es pot desvetllà.

La prova obrirà la temporada dels rallyes històrics en l'àmbit continental amb un esdeveniment que serà puntuable per als Campionats d'Europa, d'Espanya i de Catalunya de l'especialitat. El rally estarà repartit entre les categories de Velocitat, Regularitat i Legend i comptarà amb 12 trams, 6 diferents, per a un total de 155 quilòmetres cronometrats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports