Exhibició de twirling a Sant Feliu prèvia als campionats

Les gimnastes del Club Twirling Sant Feliu de Guíxols han celebrat aquest diumenge una exhibició de tots els exercicis que han estat preparant des del setembre quan va començar la temporada. El pavelló de la Corxera es va omplir de famílies que van veure més de 40 exercicis individuals, en parelles i per equips. Com si es tractés d'una competició les noies van preparar la jornada amb l'exigència de fer-ho el millor possible i sorprendre als seus familiars. Des de les més petites a les més grans, el centenar de nenes que formen part del twirling ganxó van sortir totes a la pista per demostrar el que havien après.

Aquesta exhibició es va convertir en un gran assaig general per les competicions que engeguen a partir ja d'aquest cap de setmana. Seguiran els entrenaments i la preparació de tots els exercicis i ara sí s'ho jugaran tot per poder arribar al màxim de campionats.

L'exhibició a més va servir al club per aconseguir diners que invertiran en els propers campionats, a la vegada es va fer una recollida de roba utilitzada que s'enviarà a països més desafavorits.

El Club Twirling de Sant Feliu de Guíxols té només 6 anys de vida i ha aconseguit atraure a moltes nenes de la ciutat i rodalies. Aquest esport combina la dansa, la gimnàstica rítimica i el bastó i de Sant Feliu ja n'han sortit diverses campiones. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports