Els Senglars de Torroella guanya al jove equip del GEIEG

Torroella de Montgrí

Data: 30/01/2023

L'experiència de l'equip Els Senglars de Torroella, ha fet que aquests guanyessin al jove GEIEG de Girona aquest diumenge a les 12 del migdia. Per altra banda, l'equip gironí ha après en el camp del contrincant que el fet de ser novells els permetrà un marge de progressió molt gran.

Aquest diumenge a les 12 del migdia el club de Rugby de Torroella de Montgrí i l'Estartit, els Senglars, ha jugat al camp de Torroella contra el GEIEG de Girona. A la primera part del partit, El Derbi ha sortit a totes, ja que sabia que Els Senglars de Torroella és un equip molt fort físicament, i per tant la sensació de no abaixar la guàrdia hauria d'estar present durant tot el partit des del principi fins al final.

Tot i que a la primera part han quedat igualats, a la segona Els Senglars han fet un final de 3 marques, i el GEIEG n'ha pogut fer una. Aquí s'ha notat la diferència d'experiència, pensen els dos contrincants.

Tot i que el GEIEG de Girona considera que físicament han estat prou a l'altura, són conscients que Els Senglars és un equip fort i de primera categoria. A més, també tenen en compte el GEIEG, està format per un equip jove que és nou a la categoria de la lliga oficial. Tanmateix, ser novells també els permetrà un marge de progressió molt gran.

Des del GEIEG esperen continuar treballant i enllaçant tècniques com la coordinació per millorar el nivell d'aquests tipus de partits. Sobretot, per ells, és important no perdre la pilota i que caigui en mans de l'equip contrari, ja que després més que jugar, tu només et pots defensar.

D'aquest partit els més novells s'enduen una bona ensenyança: que amb passos petits i ben assolits i amb paciència, poden aprendre dels més experimentats i acabar complint l'objectiu de la temporada. Una de les claus és no cometre errors en els moments més crucials.

I precisament pel potencial que presenten les dues aficions, aquesta vegada les grades també estaven plenes de gent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports