El Palafrugell es retroba amb la victòria a Taradell

Data: 20/10/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

El Palafrugell s'ha retrobat amb la victòria amb un 0-3 al pavelló del Taradell, en l'únic partit celebrat aquest cap de setmana de la cinquena jornada de l'OK Lliga, que es completarà dimarts i dimecres a causa de les competicions europees. Ara per ara els palafrugellencs ocupen una 3a posició de la classificació, però caldrà esperar a veure els resultats de la resta de conjunts.

Passats 14 minuts de l'inici del partit Marc Figa anotava, de penal, el gol que obria el marcador. Aquest va quedar intacte al llarg de tot el primer temps. Va ser a la segona meitat quan el gol de falta directa de Ferran Garcia sumava el 0-2, i dos minuts més tard Marc Figa tornava a anotar el que seria l'últim canvi al marcador, deixant-lo amb el resultat final de 0-3 amb victòria palafrugellenca. Els de Xevi Garcia van saber aprofitar les ocasions de pilota aturada i se'n tornen a casa satisfets amb els tres punts.

Ferran Garcia segueix essent el màxim anotador del Corredor Mató amb set gols, sis d'ells de falta directa. El segueixen Marc Figa, amb tres encerts a porteria, i Pol Vives i Sergi Canet, amb un gol cada jugador.

El duel va ser un retrobament entre els dos equips recentment ascendits. Com a protesta per la situació a Catalunya els dos conjunts van decidir no van jugar el primer minut del partit.