La finalització de la competició impedeix aconseguir els objectius al Palamós CF

Palamós

Data: 26/04/2020

INTERVENEN: Josep Rochés, director esportiu del Palamós CF // Toni Rossell i Dani Muela, màxims golejadors de la temporada del Palamós CF

La Federació Catalana de Futbol ha acordat donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020. Ara queda per veure com es finalitzen i la Federació ha derivat aquesta responsabilitat als clubs. Es plantejaran diverses opcions i seran els clubs qui hauran de votar quina és la que consideren més adient.

Avui dia encara no es coneixen oficialment les opcions però es creu que hi haurà dos possibles escenaris a escollir. El primer, declarar nul·la la temporada actual, cosa que significaria que no hi ha ni ascensos ni descensos. La segona seria decidir els ascensos i els descensos en funció de la classificació actual.

Si ens fixem en els interessos del Palamós CF, cap de les dues opcions els serveix per aconseguir l'objectiu d'aquesta temporada, que és l'ascens a Tercera Divisió Nacional. Si s'agafa la classificació tal com està, el Degà es quedaria a un punt de la zona de play off i no podrien aspirar a l'ascens directe.

Amb el final de la lliga, el Palamós es queda en la tercera posició amb 41 punts, 1 menys que la Fundació Esportiva Grama. El balanç total de la competició és de 12 victòries, 5 empats i 5 derrotes. Ha estat el segon equip més golejador de la temporada, amb 43 gols, tres menys que el Girona. Els màxims golejadors de Joan Màrmol han sigut, amb deu gols cada un, els davanters Toni Rossell i Dani Muela. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports