El Campionat de Karate Costa Brava celebra el seu 5è aniversari

Intervé: Oriol Perramon, Director Tècnic del Club Dojo Sant Feliu

El Pavelló Municipal de Sant Feliu de Guíxols va rebre el passat cap de setmana un torneig de karate multitudinari on es van reunir més de 250 participants d'entre 4 i 61 anys de tot Catalunya i França. Un dels fets més rellevants és que hi va haver combatents que formen part de les seleccions catalana, espanyola i francesa. 

El campionat era de caire social i va servir als karatekes per preparar futures competicions. En el cas dels integrants de clubs francesos comencen la lliga de karate del seu país les properes setmanes i el torneig de Sant Feliu va ser un bon escenari preparatori. 

Dins el campionat es van celebrar dues modalitats: en primer lloc es van fer demostracions tècniques dels moviments amb combats amb adversaris imaginaris on es realitzen tècniques de contraatac. 

A la segona part del torneig es van dur a terme els combats, diferenciats per pesos però on hi pot haver enfrontaments entre cinturons de qualsevol color. L'organització es mostrava satisfeta d'haver rebut un nombre tan elevat d'esportistes i espera repetir en properes edicions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports