La Unió Esportiva Llagostera podria canviar de nom si finalment es trasllada a l'Estartit

El Camp Municipal d'Esports de l'Estartit podria albergar la pròxima temporada els partits de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava. De fet, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit i el club gironí continuen amb les negociacions. Sobre la taula hi ha la premissa d'adequar l'estadi al ritme d'un equip de Segona B, així com no vetar les activitats que es realitzen actualment a les instal·lacions.

Unió Esportiva Costa Brava de Torroella de Montgrí i l'Estartit
En aquest sentit, les negociacions van encaminades a canviar la seu social del club, a més d'un futur canvi de nom. Així doncs, tot indica que la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava, només guardaria l'últim apèndix i passaria a anomenar-se Unió Esportiva Costa Brava de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Millora de les infraestructures
Paral·lelament, s'està treballant en els procediments legals necessaris per tirar endavant el trasllat, així com la millora de les infraestructures del Camp Municipal. Renovar la gespa o ampliar les grades serien algunes d'aquestes futures modificacions.

"Continuarà l'activitat dels clubs del poble"
D'altra banda, l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit ha establert com a requisit no vetar l'activitat esportiva que estan efectuant els dos clubs del poble, a més de continuar amb el campus d'estiu.

L'objectiu per part dels tres ens implicats és que l'equip pugui començar a jugar la temporada que ve a les instal·lacions de l'Estartit.
Actualment, la Unió Esportiva Llagostera competeix a segona divisió B i es situa en sisena posició de la taula.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports