El Palamós CF guanya al Torelló CF en un partit farcit d'oportunitats (3 - 1)

El Palamós Club de Futbol s'ha imposat aquest diumenge al Torelló CF amb un resultat final de 3 - 1. Gerard Mercader (16' p) (70') i Albert Garriga (43') han protagonitzat els gols dels locals, mentre que Aleix Puigdesens (81') ha estat l'únic visitant en anotar al marcador.

Després de dos empats consecutius, contra l'Escala i el Mollet, aquest diumenge el Palamós s'ha retrobat amb la victòria davant el Torelló. Els d'Àlex Redondo han escenificat un bon inici de partit i de fet, el primer punt a l'electrònic no s'ha fet esperar. Ha estat Albert Garriga, qui ha provocat un penal al minut 15, que en concret, ha acabat xutant el pitxitxi palamosí Gerard Mercader.

En canvi, el Torelló s'ha vist superat pel joc dels palamosins, i només ha creat perill amb algunes jugades laterals, sense problemes per a Bernat. El degà ha continuat insistint i el segon gol ha arribat al minut 44, gràcies a Albert Garriga, qui ha rematat una centrada de Germán.

A la segona meitat, ocasions molt clares pel Palamós. Només començar, Mercader o Pape han enviat la pilota al pal. Els d'Osona han reaccionat i han pogut escurçar distàncies amb un xut que s'ha estavellat al travesser.

Després d'uns minuts d'anades i tornades, els empordanesos continuaven buscant el tercer. No ha estat fins al minut 70, però que Garriga ha aprofitat una desconnexió de la defensa visitant per assistir a Mercader.

Amb el 3-0, Àlex Redondo ha donat descans a jugadors importants i en aquests moments, ha estat Aleix Puigdesens qui ha retallat distàncies gràcies a una falta lateral. Al tram final de partit, Antequera i Bernat han pogut ampliar la diferència, però el marcador no s'ha mogut. És per això, que l'entrador del Palamós s'ha mostrat satisfet del resultat, però ha remarcat la necessitat "de materialitzar totes aquestes ocasions".

Un aspecte a treballar que també ha manifestat l'entrenador del Torelló, Carles Arjona. L'equip va pujar l'any passat a primera catalana i actualment, es situa penúltim a la taula de classificació.

Durant l'enfrontament d'aquest diumenge s'ha notificat la baixa de Sergi Resta, a causa d'una lesió muscular. L'equip ara compta amb set lesionats i tanquen la jornada 19, setens amb 28 punts. El pròxim partit pel Palamós serà el dissabte a les quatre de la tarda contra l'Escola F. Bosc de Tosca, que es situen dotzens a la competició.