El Corredor-Mató guanya i se situa a un pas de l'OK Lliga (4-1)

Data: 27/05/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador

Gir brusc de guió del Corredor-Mató Palafrugell a l'OK Lliga Plata. Si fa cosa de tres jornades no estaven ni en llocs d'ascens, ara arriben a la darrera jornada com a primer classificat i principal aspirant a ocupar una de les dues places a la màxima categoria estatal.

Els de Xevi Garcia rebien el Sant Feliu, darrer classificat, i van fer palesa la seva condició de favorits Només arrencar el partit van imposar el seu 'punch' i després de dotze minuts jugats ja guanyaven 3 a 0, amb un gol de Rubén Ruiz i dos de Xavier Aldrich. Els de Sant Feliu van retallar distàncies dos minuts abans del descans per mitjà de Josep Ramon Altayó.

A la segona part semblava que el resultat no es mouria i quedaria en 3 a 1, però a falta de 27 segons Aldrich va signar un 'hattrick' des del punt de penal i va fer esclatar la festa al municipal palafrugellenc. L'ascens, que havia arribat a semblar impossible, ara és més a prop que mai aquesta temporada.

El darrer partit decisiu tindrà lloc aquest dissabte al vespre a Vilafranca, amb un conjunt local que no s'hi juga res. El Corredor-Mató, a més, aspira al triplet de fa dues temporades: Copa de la Princesa, ascens i campionat de lliga.