El partit contra el Shum podria dur al Palafrugell a la Copa de la Princesa

Palafrugell

Data: 20/01/2023

Aquest pròxim dissabte 21 de gener, el Corredor Mató CH Palafrugell juga contra el Shum i s'hi juga el bitllet que el podria dur a la Copa de la Princesa, tot i que per l'equip, ara és més important sumar punts i fer-se forts des de casa, segons el seu entrenador, Cesc Linares.

Després de la disputa per la desena jornada de lliga contra l'Alcobendas a Madrid, el Corredor Mató CH Palafrugell torna a casa amb una sensació un xic amarga, ja que si haguessin guanyat, la terçera plaça hauria quedat blindada, i fins i tot haurien pogut escalar posicions. De totes maneras, un empat sempre és preferible a quedar amb una classificació per sota del contrincant. L'objectiu de l'equip, ara, és endur-se els 3 punts, ser forts des de casa i fer una bona jugada aquest pròxim dissabte 21 contra el Shum, partit que els podria arribar a donar el bitllet a la Copa de la Princesa.


A més, segons l'entrenador Linares, aquesta és una setmana regular, ja que hi han hagut varies baixes per angines i costipats. En Felipe Castro tampoc pot venir, ja que durant un xut es va trencar la mà. De totes maneres, l'equip compte amb les persones de la cantera, que ja han servit d'ajuda en altres ocasions, com va ser amb el partit contra el Vic.  De fet, a vegades quan les situacions són desfavorables o juguen en contra, és quan la gent dona la seva millor versió. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports