El trial més nombrós del món, a la Costa Brava

INTERVÉ:  Joan Comas, Moto Club 2D Trial Costa Brava

El trial amb més participació de tot el món, tant de motos clàssiques com modernes. Així és la 9a edició del 2 Dies Trial Clàssic Costa Brava, que enguany ha comptat amb ni més ni menys que 475 pilots inscrits

Amb motos des de l'any 1960 fins al 1985, el Clàssic Costa Brava s'ha tornat a superar. Quan el setembre es van obrir les inscripcions es van sobrepassar de més d'un centenar les places disponibles en qüestió d'un dia i mig. Corredors estatals però també francesos, italians, anglesos, suïssos, alemanys, polonesos o de Luxemburg, per posar alguns exemples, no es volen perdre aquesta cita. Són pilots veterans amb cert poder adquisitiu que veuen en la prova l'escapada ideal per posar fi a la temporada. 

El 2 Dies Clàssic Costa Brava portava els motoristes, classificats en nivells, per una ruta d'una vintena de zones puntuables que començava a s'Agaró, enfilava cap a l'àrea de trial de Sant Feliu de Guíxols, pujava a entorns com Pedralta o el coll de Sant Baldiri i tornava al passeig de Sant Feliu, en una baixada sempre de cara al mar. El paisatge és important per convèncer tots els participants que fan de la prova la més multitudinària de totes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports