Tres punts imprescindibles per recuperar els ànims (5-2)

Data: 20/01/2022

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató CH Palafrugell

El vespre d'aquest dimecres es jugava el partit ajornat de la 12a Jornada de la Parlem OK Lliga entre el Corredor Mató CH Palafrugell i el CP Alcobendas. Els palafrugellencs es van imposar 5-2 als madrilenys.

La victòria ha suposat un toc d'aire fresc pels homes de Xevi Garcia, que en superar als de Marcos Rey no només s'han escapat de la cua de la classificació. També han sortit de les places de descens directe -escalant dues posicions-, a més d'haver trencat una llarga mala ratxa.

La primera meitat del partit va ser menys vistosa que la segona però va permetre marxar al descans amb tranquil·litat als locals amb un 2-0 al marcador, amb gols de Rubén Ruiz i de Borja Ramon.

Aquest ha estat el partit de retorn a la pista de Palafrugell de Ruiz i s'hi ha retrobat amb gol i obrint el marcador. Tal com ho va fer en el darrer partit a les Comes d'Igualada. El retorn a les pistes està sent immillorable pel gironí. Dos partits, dos gols.

Destacar una setmana més la feina de Xevi Puigbí sota pals, que a més d'estar aturant boles tot el partit, abans de descans va aturar aquesta falta directa.

El segon temps es va iniciar amb gol de l'Alcobendas, de Marcos López, però dos minuts frenètics -del 39 al 41- van fer passar l'electrònic del 2-1 al 5-1.

Caco Ceschin va marcar el tercer de falta directa. El pitxitxi del conjunt, Sergi Canet, va ser l'encarregat de fer el quart gol, sent aquest el seu 16è de la temporada. El capità, Borja Ramon, es va tornar a trobar amb la porteria anotant el cinquè i últim encert local de la nit.

L'Alcobendas va marcar el 5 a 2 ens els darrers minuts amb gol de Jorge López. Ara són l'equip que ha passat a ocupar l'última posició a la taula.

El pròxim duel pels palafrugellencs serà aquest mateix diumenge. Els visitarà el Reus Deportiu Virginias, exequip dels ara blanc-i-negres Romà Bancells i Felipe Castro. El partit es retransmetrà en directe pel programa En Joc TV de La Xarxa.