Rècord de participació post-covid en la Marxa de les Guilles, amb més de 400 participants

La 17a edició ha acumulat més de 400 persones participants, el que suposa el rècord màxim d'ençà que es va reprendre la Marxa de les Guilles després de la pandèmia.Les rutes de 10, 15 i 20 quilòmetres, s'han emplenat de gent d'arreu dels municipis voltants i també de Forallac. Alguns és el primer cop que hi van, i d'altres, ja són veterans de recórrer les Gavarres. Li diuen "el pati de casa seva".

Caminant o corrent, amb amics o família, la Marxa de les Guilles de Forallac passa per alguns dels racons més emblemàtics del municipi i de l'entorn natural de les Gavarres. Com cada any, es proposen nous recorreguts perquè els i les participants gaudeixin del patrimoni natural i cultural alhora que fan esport, i sobretot, fan poble. Enguany, com a novetat, la cita ha ofert tres modalitats de recorregut diferents.

El nucli de Fonteta és el punt de sortida i d'arribada de la Marxa de les Guilles, una iniciativa que van posar en marxa per primer cop el 2006 un grup de joves, amb el suport de l'Ajuntament. Abans de la Covid-19, hi acumulava molts de participants. Ara mateix no en són tants, però amb treball i esforç, estan remuntant en nombre de participants.

Les rutes de 10, 15 i 20 quilòmetres, s'han emplenat de gent d'arreu dels municipis voltants i també de Forallac. Alguns és el primer cop que hi van, i d'altres, ja són veterans de recórrer les Gavarres. Li diuen "el pati de casa seva".

Com compartien, aquesta 17a edició ha acumulat més de 400 persones participants, el que suposa el rècord màxim d'ençà que es va reprendre la Marxa de les Guilles després de la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports