Suspesa la Palamós Christmas Race 2020

Palamós

Data: 04/11/2020

Degut a la situació actual de pandèmia global, el Comitè Organitzador de la Palamós Christmas Race anuncia oficialment la suspensió de l’edició 2020 de la tradicional regata de classes olímpiques.

Després de 45 anys de singladura, enguany, i de manera excepcional, l’organització s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió davant el constant increment de contagis, així com les mesures de confinament i restriccions de mobilitat imposades pels diferents països que no haguessin fet possible el desenvolupament normal d'una regata amb tant pes de representants internacionals.

Malauradament, aquest desembre, no es mantindrà la cita nadalenca anual de la vela a la badia de Palamós, però tot l'equip emplaça a retrobar-se a la vila amb noves dates ja definides: del 18 al 22 de desembre del 2021.

Si es prenen de referència les dades de l'edició de l'any passat per entendre l'envergadura de la prova, ens trobem que hi van competir 300 embarcacions i 525 regatistes europeus, americans i asiàtics de fins a 23 països diferents. Ho van fer repartits en les classes 470, Laser Standard i Laser Radial femení, que són categories olímpiques; a més de Laser Radial Masculí i 420 Masculí i Femení.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports