El Palafrugell salva un punt al derbi gironí contra el Lloret remuntant un 0 a 3 (4-4)

Data: 14/01/2021

INTERVENEN: Xavier Albet i Xevi Garcia, entrenadors del CH Lloret i CH Palafrugell

El Palafrugell aconsegueix salvar un punt a derbi gironí contra el Lloret. Després que els de Xavier Albert s'avancessin amb un 0 a 3, els de Xevi Garcia van aconseguir empatar el duel amb el resultat final de 4 a 4, en el partit que corresponia a la 5a jornada d'OK Lliga i que s'havia ajornat prèviament consqüència de la Covid-19.

Una falta directa xiulada en contra de Marc Figa complicava el partit als locals al minut 7 de partit donant l'oportunitat de llançar a Marc González que, amb una efectivitat del 58.33% des de principi de temporada, va transformar en el primer gol del partit. El mateix González tornava a anotar al minut 16 (0-2), el que és ja el seu 18è gol de la temporada, situant-lo com el sisè jugador amb més gols de l'OK Lliga.

A la represa Max Thiel allunyava encara més els visitants al marcador, amb el tercer encert dels de La Selva.

Un gol de l'argentí Caco Ceschin al minut 32 de partit va fer renéixer al Palafrugell. Amb la vista posada en remuntar el partit, dos minuts més tard Sergi Canet retallava distàncies amb el gol que posava el 2-3 a l'electrònic, però segons més tard Adrià Farré tornava a allunyar els visitants (2-4).

Xavier Aldrich seria que tornaria a retallar distàncies de nou amb gol de penal (3-4). L'acció prèvia, a més, va costar la quarta targeta blava de la temporada a Moi Aguirre, pel que no podrà jugar l'última jornada de la primera volta contra l'Igualada.

Quan faltaven 3 minuts per finalitzar l'enfrontament, el gallec Mikel Abeal encertava el seu primer gol de la temporada, salvant així un punt als del Baix Empordà.

Pel que fa a faltes, el Palafrugell es va quedar en números vermells i el Lloret en vuit. Linu va aturar una falta directa de González, i Andreu Muñoz una de Ceschin i un penal d'Aldrich. A part d'Aguirre, també van veure la targeta blava dos dels golejadors de la nit, Ceschin i González.

Aquest empat manté al Lloret en la mateixa posició on es trobava, la catorzena, però els permet allunyar-se del Vic i apropar-se al Vendrell. Pel Palafrugell el punt aconseguit aquest dimecres els permet escalar una posició a la taula, situant-se a la novena, amb els mateixos catorze punts que el Noia, que és vuitè, i que el Taradell, que és desè i serà el pròxim rival.