Santa Cristina celebra la Batalla de Porters

Intervenen David Zorrilla i Jordi Fernández, Tot per l'Esport

El Camp de Futbol Municipal de Santa Cristina ha acollit un dels esdeveniments més especials relacionats amb el món del futbol en dates nadalenques. Aquesta vegada era el torn dels porters: els qui no són considerats jugadors de camp i els encarregats de defensar els tres pals en última instància. 

D'aquesta manera, Tot per l'Esport ha organitzat un torneig on una cinquantena de porters han hagut d'enfrontar-se amb els seus companys en partits d'un contra un. L'objectiu ha estat marcar des de l'àrea assenyalada i rebre el mínim de gols possible. 

La Batalla de Porters ha comptat amb la presència de jugadors de totes les edats. Les categories han anat des de benjamí fins a juvenil i per dur a terme la batalla s'han habilitat quatre camps i vuit porteries. Tenint en compte la particularitat del torneig la capacitat de reunió de l'esdeveniment ha estat notable.  

Les competicions  de porters cada vegada estan més de moda. Aquest cap de setmana també es disputarà el mateix torneig a Bosc de Tosca, on s'han convocat de nou cinquanta porters més. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports