El Palamós, a punt per començar la temporada a Manlleu

Palamós

Data: 02/10/2020

INTERVÉ: Joan Màrmol, Entrenador del Palamós C.F.

El Palamós C.F. és a punt per començar la lliga de primera catalana aquest diumenge a les 17 h contra el Manlleu, un rival directe per l'equip palamosí. Els homes de Joan Màrmol se senten preparats després d'haver tirat endavant una bona pretemporada.
Ha estat una preparació atípica però a nivell de resultats els palamosins fan un balanç positiu sobretot pel fet que els jugadors han anat agafant confiança. Els rivals de la pretemporada, menys el Peralada, han estat de categoria inferior i això els ha permès poder treballar estratègies de joc més ofensives.

Pel que fa al primer partit de diumenge, s'ha de tenir en compte que la situació sanitària de Manlleu és bastant crítica degut als rebrots de la COVID 19. Per tant els grocs i blaus estan l'expectativa de com evoluciona la situació per tal de poder jugar amb "normalitat". I és que el fet de poder jugar cada diumenge s'ha convertit en un nou objectiu per aquesta temporada tan atípica.

Si tot va bé i aquest diumenge es juga el partit, el Palamós s'estarà enfrontant a un dels seus rivals més directes.
El Manlleu, el Palamós i el Vic van ser els tres equips que es van quedar a les portes de pujar a 3a i per tant, segons l'entrenador, després de la disputa se sabrà amb més claredat en quin punt de preparació es troba la plantilla.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports