Una quarantena de vaixells navegaran aquest cap de setmana a la 48a regata Guíxols Medes

Una quarantena de vaixells navegaran aquest cap de setmana a la 48a regata Guíxols Medes
38 vaixells amb uns 140 tripulants ja s’han inscrit a la Guíxols Medes, que tindrà lloc aquest 14 i 15 de setembre al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de la 48a edició d’aquest esdeveniment que és la regata de creuers organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya.
 
La prova és de nivell N1, utilitza medicions ORC i és puntuable en trescategories: Tripulació, Solidari i ADos. En aquesta darrera categoria, serà puntuable pel campionat de Catalunya.

S’esperen creuers de tota Catalunya però també amb bandera d’altres països com Itàlia, Bèlgica o França. Els participants sortiran dissabte 14 de setembre de Sant Feliu i vorejaran les Illes Medes resseguint un recorregut de 75 milles nàutiques. La tornada està prevista pel 15 de setembre de nou al port de Sant Feliu de Guíxols.

Els navegants poden estar una vintena d’hores a l’aigua i la meteorologia i especialment el vent jugaran un paper clau per definir la durada de la prova. L’entrega de premis està prevista per diumenge a les 2 de la tarda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports