El Bisbal Bàsquet es classifica per la fase final de Lliga Catalana EBA

El Bisbal Bàsquet ha guanyat al CB Alpicat per 79-75 i s'ha classificat pels quarts de final de la Lliga Catalana EBA. Els bisbalencs han començat molt forts els dos primers períodes, però han vist com els visitants remuntaven el partit al final del tercer quart. En l'últim parcial i gràcies a l'afició del Pavelló Vell, l'equip de Carles Rofes ha tornat a posar-se per davant el marcador i han acabat com a líders invictes del seu grup.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet s'ha classificat per la fase final de Lliga Catalana EBA després de guanyar al CB Alpicat per 79-75. Un partit on els bisbalencs han marxat amb 11 punts de diferència al descans, però que han hagut de resoldre el duel a l'últim quart quan els visitants havien aconseguit remuntar.

L'inici ha demostrat el potencial ofensiu dels dos equips. Els bisbalencs han anotat cinc triples seguits al primer quart, quatre d'ells de Ferran Diaz. Els del Segrià també han estat fins de cara cistella i no han deixat marxar els bisbalencs al marcador. Els visitants s'han posat per davant a l'inici del segon quart, però els de Carles Rofes han reaccionat ràpidament. Del 26-27 s'ha passat al 35-27, que s'ha convertit en un avantatge d'onze punts, on semblava que els bisbalencs podien gestionar el marcador fins al final.

El descans, però, ha vingut de meravella als d'Oscar Navarro. Han pogut trobar lliures els seus tiradors i l'encert de triple els ha permès remuntar el partit gràcies al 15-27 en el tercer quart. Uns deu minuts on els bisbalencs han tingut errades en atac amb dificultats per trobar cistelles fàcils i han vist com l'Alpicat ha iniciat l'últim quart un punt per sobre.

El Bisbal Bàsquet no s'ha posat nerviós i amb el Pavelló Vell apretant s'han tornat a posar per davant. Han sabut mantenir la diferència de cinc punts respecte l'Alpicat en tot moment i han ajustat la defensa per evitar l'encert exterior dels visitants. Una bona reacció que els ha permès assegurar el triomf, demostrant la capacitat dels bisbalencs per reaccionar davant el bon moment del rival.

L'Alpicat també ha demostrat ser un rival dur i amb capacitat de remuntar més de 10 punts de diferència. Un partit que se'ls hi ha escapat per no tancar el tir exterior dels bisbalencs.

La victòria no només ha classificat el Bisbal Bàsquet, sinó que també els hi ha donat la primera posició del grup. A l'espera de rival per a quarts de final i la seu on jugar el partit, el Bisbal Bàsquet es prepara per guanyar el primer trofeu abans l'inici de lliga.