Katrhinka Von Deichman guanya el III Torneig Internacional de Tennis Femení de La Bisbal

Katrhinka Von Deichman va donar la sorpresa a la final del III Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès de La Bisbal i es va imposar a Sara Sorribes per 6-3, 3-6 i 6-3. La jugadora de Leichistein va guanyar en un partit molt disputat i en què la valenciana no es va donar mai per vençuda amb un joc agressiu i profund. La mentalitat més forta de Von Deichman va decantar la balança al tercer set aprofitant els problemes de Sorribes amb el servei.

Les dues tennistes pujaran llocs al rànquing mundial i afrontaran aquesta setmana en un bon moment de forma la fase prèvia de Roland Garros.

L'ITF de La Bisbal ha permès a la Bisbal convertir-se en capital nacional del Tennis durant una setmana.

És l’única competició internacional de tennis femení atorgada a les comarques gironines per la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET), i forma part del circuit professional de la Federació Internacional.

El torneig, organitzat pel Club Tennis La Bisbal i Sports and Fun, ha pujat enguany de categoria atorgant premis per valor de 25.000 dòlars a més a més de l'allotjament per les guanyadores.

Enguany hi han participat joves promeses del tennis femení que es troben entre els llocs 150 i 300 del rànquing ITF, com la begurenca Paula Badosa, Júlia Payola, Sara Sorribes o Arina Rodianova.Unes jugadores d'alt prestigi que han exercit de reclam pel públic, que ha omplert les instal·lacions del Club durant els dies de competició.