La 9a Indiketes Adventure Race tindrà proves en quatre municipis baix-empordanesos

La novena edició de l'Indiketes Adventure Race arriba aquest cap de setmana a quatre municipis baix-empordanesos: Calonge i Sant Antoni, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. La cursa d'aquest any serà una de les cinc proves que formaran part del circuit de la Lliga Espanyola de Raids d'Aventura (LERA) i també acollirà la seu del Campionat d'Espanya de Raids d'aventura de seleccions Autonòmiques Juvenil i Cadet.

BTT, trekking, caiac, escalada i tir amb arc són algunes de les proves que hauran de superar els participants de la novena edició de l'Indiketes Adventure Race. Es tracta d'una prova esportiva d'aventura on els participants hauran de completar un recorregut d'orientació en el mínim temps possible, superant aquelles dificultats naturals que es trobin al seu pas, utilitzant només les seves forces, sense rebre ajuda externa i sense fer servir mitjans motoritzats. 

La prova és apta per a tots els nivells i edats. De fet, entre els 160 inscrits, hi ha persones des dels sis anys fins a 60. També destaca l'elevada presència de dones, que ha augmentat exponencialment en aquesta edició i ha permès crear una categoria femenina.

La novena edició divideix l'esdeveniment en dues etapes que passaran per quatre municipis baix-empordanesos: Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. Els mapes on hi apareixen les ubicacions de les proves seran un gran secret fins el moment en què es doni el tret de sortida a la competició.

Pel que fa a les categories, la d'elit constarà d'una primera etapa d'11 hores dissabte i una segona de 5h diumenge, mentre que la d'aventura seran 10 hores el dissabte i 5 el diumenge. Les categories open i familiar es disputaran només el diumenge.

La prova aquest any serà puntuable per la Lliga Espanyola, la Copa Catalana i el Campionat d'Espanya de Raids d'aventura de seleccions Autonòmiques Juvenil i Cadet. Comptarà amb la presència de les seleccions d'Extremadura, de Galicia, Catalana i Valenciana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports