El Corredor-Mató Palafrugell cau a Calafell i ja té peu i mig al play-out de descens

Data: 04/03/2020

IMATGES: OK LIGA TV

El Corredor-Mató Palafrugell es complica la vida i ja necessita una carambola per sortir de la zona del play-out de descens. Després de la derrota d'aquest dimarts a Calafell per 3-2 la desena plaça, la de la tranquil·litat, sembla més que complicada.

Els palafrugellencs necessitaven guanyar el Calafell Tot L'Any per atrapar a punts al Voltregà però, malgrat una bona imatge a la pista, sempre van anar a remolc al marcador. A l'equador del primer temps els locals es van avançar per mitjà de Guido Pellizzari però just abans del descans Xavier Aldrich aconseguia l'empat a u.

A la represa, més complicacions pels de Xevi Garcia. La segona part va començar amb una targeta blava a Pol Vives. Arnau Xaus va ser l'encarregat de picar la falta directa i convertir-la en el 2-1. El 3-1 no trigaria gaire més, obra de Guido Pellizzari de nou. El partit va continuar sense que cap dels conjunts arribés a les deu faltes fins que a falta de dos minuts i mig pel final va embogir amb un festival de penals: pena màxima a favor del Calafell que pica Angel Rodríguez i salva Linu; poc després el Palafrugell té la seva oportunitat i Marc Figa la transforma per retallar diferències als últims instants; però encara en tenen una més els locals, amb xut de Sergi Torné i nova aturada de Linu a falta de trenta-set segons. Això sí, massa tard per empatar.

Amb aquesta nova derrota, la sisena consecutiva, el Corredor-Mató necessita sumar quatre punts més que el Voltregà en només dues jornades que resten d'OK Lliga. Davant seu tindran un complicat Lleida Llista Blava i un dificilíssim Igualada Rigat.