Mig miler de ciclistes participaran a la VolCAT Costa Brava 2022

Calonge i Sant Antoni rebrà mig miler de ciclistes en la quarta edició de la VolCAT Costa Brava, un repte de BTT per a tots els nivells amb navegació en GPS. La prova serà aquest dissabte i diumenge 19 i 20 de març en dos recorreguts de corriols i pistes.

Prop de 500 ciclistes de 12 nacionalitats diferents participaran aquest cap de setmana a la quarta edició de la VolCAT Costa Brava, una prova que ha crescut en popularitat i que arriba amb la proposta de repte de navegació en GPS per corriols i senders de les Gavarres.

Aquesta prova per etapes és oberta a tothom, tant als participants amateurs com als de categoria Pro, i es pot realitzar individualment o en parelles, també mixtes.

Amb sortida i arribada a Calonge i Sant Antoni, constarà de dues etapes molt diferenciades.

La primera, amb un total de 64 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 1.700 metres, transcorre per l'oest del massís de les Gavarres.

L'endemà els participants afrontaran una segona etapa completament diferent, per l'est del Massís. El traçat passa per indrets com Santa Coloma de Fitor o la Carbonera de Forallac i arriba a una cota màxima de 353 metres al Puig Cargol. Aquesta etapa consta de 60 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell.

Aquesta prova esportiva tornarà a omplir Calonge i Sant Antoni durant tot un cap de setmana de ciclistes, equips i acompanyants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports