El Palamós perd per una remuntada del Mataró al Municipal (2-3)

Palamós

Data: 21/03/2022

El Palamós va deixar escapar tres punts a casa davant el Mataró. La primera part del partit disputat aquest diumenge va atorgar la victòria als empordanesos, però els visitants van saber capgirar el marcador a la represa.

No és plat de bon gust perdre a casa, i menys quan el marcador es decanta a favor teu durant la primera part. Així és com el Palamós va caure, aquest diumenge, contra el Mataró per 2 a 3.

En els primers tempos del partit el domini de forces va restar igualat. Per una banda, els visitants foren els protagonistes de bones jugades resumides, sobretot, al flanc esquerre. El Palamós, per altra banda, va treure pit amb un primer gol de Mercader. Va pujar al marcador al minut 27, després d'una centrada d'Adri Salas. El segon no va tardar gaire a arribar, a través d'una jugada de Marc Lloret que va sentenciar el mateix Salas.

A la represa, la balança es va decantar pel Mataró. De fet, el primer gol dels visitants es va registrar al minut 73. Fou marcat de penal per Toni. Poc després, al 76, Bruno va aprofitar un mal rebuig del porter i va encarar el 2 a 2. Amb un Palamós centrat a atacar, Uri va marcar el tercer dels mataronins. Des de la banqueta visitant, el tècnic Raul Monroy va valorar el canvi de ritme "amb un parell de retocs efectuats durant el descans".

Els homes de Mario Fernández es van dirigir capcots cap al vestidor. La remuntada "no va sentar bé" als grocs i blaus, encara que asseguren "treballar amb intensitat per tornar a sumar".

Amb la derrota d'aquest diumenge el Palamós manté els 31 punts i es situa cinquè a la classificació. El pròxim partit serà al dissabte amb el Lloret, quan només falten cinc jornades per cloure la lliga.