El CH Palafrugell fa una forta aposta per l'hoquei femení

Palamós

Data: 16/11/2019

INTERVENEN: Manel Bagué, impulsor del projecte d'hoquei femení; Albert Bou, entrenador de la secció femenina del CH Palafrugell

El Club Hoquei Palafrugell, a més de tenir el seu primer equip masculí competint a OK Lliga, també està fent una forta aposta per la pràctica femenina en aquest esport. Actualment formen part del club gairebé una vintena de nenes.

El projecte femení va néixer d'un grup de pares que van apostar perquè les seves filles poguessin practicar aquest esport al municipi. Les nenes van començar a jugar al club en equips mixtes la temporada 2009-2010. No va estar fins vuit anys després, quan la temporada 2017-2018 es va crear una secció únicament femenina, que van començar a la categoria minifem. La temporada passada van competir per primera vegada com a fem13 i, en qüestió de dos anys, el nombre de jugadores ha crescut exponencialment. Aquest "boom" ha permès formar dos equips aquesta temporada 2019-2020, el fem13 i el fem15.

Per tal de fomentar la pràctica de l'hoquei femení des del club estan treballant per fer arribar aquest esport a tots els municipis de la comarca, especialment a les escoles. La meta és aconseguir una base femenina més ferma, d'entre 30 i 40 jugadores, i formar-se per en un futur poder competir a les màximes categories.

Pel que fa a aquesta temporada en concret, l'objectiu que persegueixen és entrar als Campionats de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports