El CF Palamós suma tres punts amb possibilitats de jugar a la Superlliga Catalana

Palamós

Data: 24/04/2023

Important pas del CF Palamós després de la victòria aquest diumenge contra el Manlleu per 2 a 0. El degà va celebrar el Sant Jordi sumant tres punts i el col·loquen a la quarta posició i amb possibilitats de jugar a la Superlliga Catalana la pròxima temporada.

Els palamosins s'enfrontaven en un partit rellevant i és que estan a la recta final de la temporada i, per tant, les seves actuacions i resultats poden ser decisòries. Jugant a casa, a l'Estadi Palamós-Costa Brava, i amb una afició de deu els d'Àlex Redondo es van avançar al marcador contra el Manlleu al minut deu amb un xut d'Adrian Antequera. A la represa, tot i que el Manlleu els hi va posar difícil el joc en tot moment, els groc i blau van fer un partit més defensiu i al minut 90, en temps afegit, en Marc Lloret va sentenciar el partit.

Amb aquesta victòria el Palamós suma 42 punts i se situa a la quarta posició, empatats amb el Figueres i el Granollers. Per tant, amb aquests tres punts aconsegueixen col·locar-se a les places d'ascens a la Superlliga Catalana. Un Palamós que no va començar la temporada de la millor manera i que de mica en mica ha anat superant els obstacles i ara es troben en un dels millors moments amb una bona dinàmica.

En canvi, el Manlleu, durant el partit va tenir dues ocasions molt clares a la primera part i una a la segona, però que no van acabar d'aprofitar i els petits errors els van acabar perjudicant amb una derrota que els deixa a la vuitena posició amb 33 punts

Pel que fa al Palamós amb aquesta victòria ja en suma tres de consecutives. Ara queden només cinc partits per acabar la temporada, el pròxim serà contra el Parets, també a casa el 30 d'abril a les 17h.