Dos equips formats per empleats de l’Ajuntament de Palafrugell participen a l’Oncotrail

Dos equips formats per empleats de l’Ajuntament de Palafrugell participen a l’Oncotrail
Palafrugell

Data: 02/10/2018

Dos equips integrats per treballadors de l’Ajuntament de Palafrugell participen aquest any a l’Oncotrail. Un total de 16 persones de 9 àrees diferents, entre les que hi ha Esports, Habitatge, Informàtica, Medi Ambient, Policia Local, Promoció Econòmica, Secretaria, Serveis i Urbanisme, participaran en la cursa solidària.
 
L’equip de l’Ajuntament de color taronja, amb el dorsal 42, està format per Pitu Garcia, Tomàs Garcia, Marc Luis, Manel Marín, Agustí Moriña, Javi Muñoz, Paski Narvaez i Edu Pujol; i el de color verd, anomenat “Promeses” amb el dorsal 44, per Jaume Castillo, Joan Diaz, Noemí Francesch, David Fuster, Sònia Garcia, Josep Massa, Sílvia Monar i Sònia Rocha.
 
Aquest és el cinquè any que algun equip de l’Ajuntament participa en aquesta cursa solidària. En la passada edició, van ser tres els grups participants, que van quedar en 63a i 79a posició, aconseguint així els millors temps obtinguts en la història de la seva participació. El tercer dels equips va fer el trajecte caminant, no obstant va ser el més solidari, ja que aconseguiren recaptar 1450 euros.
 
Oncotrail és una cursa solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració del Club Atlètic Palafrugell i l’Agrupació Excursionista Palafrugell, que té com a objectiu recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars. Aquest any arriba a la sisena edició i se celebrarà els pròxims 6 i 7 d’octubre, amb sortida i arribada a Palafrugell. Un total de 240 equips inscrits, 42 més que en l’edició de l’any passat, hauran de cobrir els 100 km del recorregut en un temps màxim de 30 hores, passant per 10 punts de control i avituallament. La cursa no té caràcter competitiu i els participants la poden fer corrent o caminant, amb un únic requisit: que sempre hi hagi quatre integrants en marxa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports