Francesc Martínez s'emporta el campionat de Catalunya de làser radial

INTERVÉ: Marc Bozzo, director esportiu CN Sant Feliu

El Club Nàutic Sant Feliu ha acollit els caps de setmana del 18 i 19 de maig i 25 i 26 de maig el Campionat de Catalunya de Làser Radial amb vint-i-cinc participants de nacionalitat espanyola, francesa i alemanya de totes les edats. 

Francesc Martínez del Club Nàutic Garraf s’ha fet amb el primer lloc de la competició, seguit al podi de Max Urquizu del Club Nàutic Vilassar de Mar i de Javier Amondarain del Club Náutico de Hondarribia.  D’entre els regatistes del Club Nàutic Sant Feliu, el millor local ha estat Albert Ros aconseguint una catorzena posició. L'embarcació amb la qual s'ha fet la competició ha estat en entredit.  

La meteorologia ha estat el gran hàndicap d’aquest campionat. El primer cap de setmana de competició la pluja i l’escassetat de vent van impedir que se celebrés cap de les nou proves previstes. 

Aquest cap de setmana s’han disputat un total de cinc proves. Quatre van tenir lloc dissabte amb un vent que va començar amb set nusos i va pujar a màximes de quinze. Aquest diumenge, s’ha celebrat només una prova matinera ja que el vent de nord ha augmentat amb el pas de les hores arribant a valors de trenta nusos que han impedit seguir amb la regata.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports